top of page

De Mille Fleurs vakantiehuizen

De vakantiehuizen liggen in een schitterende omgeving. U kunt dan ook ter plekke een ruime keuze aan activiteiten vinden.De verdere omgeving biedt ook vele mogelijkheden.

  • Voor natuurliefhebbers zijn er veel wandelroutes aanwezig die u via bossen , weilanden, beekjes en heuvels van het plateau van de Artense naar het bergmassief van de Sancy zullen brengen.

  • Voor sporters zijn er veel mogelijkheden van skiën in de winter tot zwemmen, klimmen en paardrijden in de zomer.

  • Voor gastronomie liefhebbers zijn er veel gelegenheden om de lokale specialiteiten  te proeven, zoals de Saint-Nectaire kaas of de Gentiaan drank.

  • De cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen aan de oude romaanse kerken en kastelen.

 

​En natuurlijk kunt u ook gewoon bij de vakantiehuizen blijven om daar van de rust en de natuur te genieten. Huisdieren zijn welkom.

Vakantiehuis Auvergne wandelen in natuur en rust

De Mille Fleurs vakantiehuizen zijn gelegen in het westen van de Auvergne, midden in het Centraal Massief. De omgeving staat bekend om de invloed van vulkanen en gletsjers die het specifieke landschap gedurende duizenden jaren hebben gevormd. Dus veel bossen, veel weiden, water en veel rust!
Op 830m hoogte, in het hart van de Auvergne zullen de 3 Mille Fleurs vakantiehuizen u natuur, rust en echte stillte bieden!
 
De 3 Mille Fleurs vakantiehuizen bevinden zich tussen weiden, bossen, riviertjes, meren en watervallen, en zullen u alle comfort bieden en een prachtig uitzicht op een vallei met wilde flora en fauna. Een ideale vakantieplek en voor sportievelingen en natuurliefhebbers!

Onze vakantiehuizen

Gîtes auvergne nature randonnée
Gîtes auvergne nature randonnée
Gîtes auvergne nature randonnée
bottom of page